kozmički tijek energije

Pomrčina Mjeseca ovim znakovima donosi lovu do krova

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Puna pomrčina Mjeseca dolazi, stvarajući snažan kozmički tijek energije. Ovaj astrološki događaj utječe na emocije, odnose i financije svih znakova Zodijaka, no razdoblje obećava posebno obilje za dva znaka, piše N1.

Astrolozi ističu da pomrčina punog Mjeseca donosi 'tri puta intenzivnije, emotivnije i snažnije' razdoblje u odnosu na uobičajeni puni Mjesec.

Više od ostalih horoskop će obradovati Rakove i Jarce, koje u razdoblju oko pomrčine očekuju jako dobri dani kad su u pitanju financije.

Rak

Pomrčina Mjeseca donijet će vam poboljšanje financijske situacije. Sa sobom donosi nove prilike za zaradu i povećanje prihoda.

Trebali biste biti otvoreni za nove ideje i projekte – oni će vam donijeti financijski uspjeh, piše Atma.

Unatoč tome što će vaš novčanik u narednom razdoblju biti znatno bolji, preispitajte svoja ulaganja i racionalizirajte svoje troškove.

Treba misliti i na budućnost!

Jarac

Jarci, očekujte neočekivane dobitke i odlične prilike za zaradu.

Možda ćete dobiti bonus na poslu, nenajavljenu povišicu ili će vam novac doći kroz neki dodatni posao ili projekt.

Ako imate vlastiti posao, može se otvoriti prilika za širenje poslovanja u inozemstvu, što će vam dugoročno donijeti stabilniju financijsku situaciju.

Novca će biti u izobilju, ali samo ako ste spremni na trud i akciju i ako ne važete previše mogućnosti koje vam se smiješe vani.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of