ZHENG XIANG XIANG

Djevojka neobičnom taktikom zaradila 18 milijuna dolara u tjedan dana

| Autor: Glas Istre
(Screenshot Instagram)

(Screenshot Instagram)


Kineska influencerica Zheng Xiang Xiang od 2017. godine bavi se "prijenosima uživo" u kojima većinom raspakirava kutije i pratiteljima pokazuje njihov sadržaj.

Iako to nije ništa novo u svijetu digitalnih influencera, Xiang usvojila je neobičnu taktiku prezentacije koja je podijelila internet, a njoj, prema pisanju portala Today Online, osigurala zaradu u iznosu od 18,7 milijuna dolara u svega dva tjedna.

Broj njezinih pratitelja na TikToku usporedno je porastao na milijun proteklog mjeseca, a videosnimke postale viralne, izazivajući brojne reakcije i nevjerojatnu prodaju proizvoda koje reklamira.

Njezina taktika svodi se na to da joj asistent dodaje kutiju, a ona u svega nekoliko sekundi pokaže proizvod, izdiktira cijenu i već prijeđe na drugi proizvod. Dodatne prezentacije ili pojašnjenja nema, a da se primijetiti da ćete možda i promašiti sadržaj kutije ako samo trepnete na sekundu.

"Kako je ovo zadovoljavajuće gledati", "Ne mogu vidjeti što prodaje" i "Ne mogu ništa shvatiti", neki su od mnoštva komentara ispod njezinih videa, a jedan od korisnika društvenih mreža zaključio je: "Radi ovo da bi zadržala gledatelje i stvorila osjećaj žurbe. Briljantno".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini