jeste li među njima?

Popis totalno neuspješnih horoskopskih znakova koji uvijek gube novac

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Postizanje uspjeha različitim ljudima znači različite stvari. Ali konvencionalno, postizanje uspjeha se obično prevodi kao financijsko stanje pojedinca.

Možda ste po tom pitanju vrlo uspješni, a možda iz kutka promatrate sve oko sebe i čini vam se da su na svim poljima, poglavito financijskima, daleko uspješniji.

Možda je krivac vaš horoskopski znak?

Vrlo je zanimljivo istražiti što o tome kaže astrologija koja ovaj aspekt života analizira prema pojedincu na temelju njegove karte rođenja. Studija nadilazi puko promatranje znakova i ima mnogo intrinzičnih elemenata pa evo zašto se neki horoskopski znakovi smatraju najneuspješnijima od ostalih.

Natalna karta osobe je jedinstvena analiza o tome kakav će biti njen život u smislu novca, karijere, ljubavi i obitelji. Svaka karta rođenja ima 12 kuća, a negativni učinciJupitera i Mjeseca na drugu i 11. kuću mogu uzrokovati financijske probleme.

Osim toga, nepovoljni položaji u šestoj kući natalne karte mogu uzrokovati zdravstvene probleme, prekomjerno trošenje i lošu sreću.

Prema astrološkim predviđanjima, sjeverni i južni mjesečev čvor povezani su s novčanim gubicima i profesionalnim neuspjehom, dok položaj planeta Saturna može dovesti do donošenja loših odluka kod određenih horoskopskih znakova.

Saturn je poznat kao planet koji označava disciplinu, rutinu, karmu i kaznu što se ponekad manifestira siromaštvom za određeni horoskopski znak.

S druge strane, uspješni znakovi zodijaka imaju dobar utjecaj Jupitera, Merkura i sunca, što dovodi do puno sreće. I love!

Koji su najneuspješniji horoskopski znakovi?

RIBA

Promjenjivim vodenim znakom Riba vlada planet snova i želja, Neptun. Iako je miroljubiv, smiren i vrlo empatičan, može izazvati probleme kod pridržavanja praktične stvarnosti života. Ribe se uglavnom nazivaju sanjarima zodijaka jer ispunjenje nalaze u jednostavnim životnim radostima.

Ovaj horoskopski znak nije nužno motiviran za stjecanjem materijalnog bogatstva i preferira život u malom vlastitom altruističnom svijetu, stoga se ubraja među najneuspješnije znakove zodijaka.

Njihov znak su dvije identične ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima što govori o njihovom ponekad sukobljenom i samoreflektirajućem umu uronjenom u svijest. Razlog zašto ovaj vodeni znak ponekad može biti financijski neuspješan je taj što je motiviran višom svrhom u životu.

RAK

Opet vodeni znak! Rak je duboko emotivan i vrlo osjetljiv na mišljenja drugih znakova zodijaka, a i u stalnoj je potrebi za validacijom.

Rakom upravlja Mjesec koji upravlja emocijama i oslikava unutarnji svijet čovjeka. Izrazito intuitivni, Rakovi pokazuju nesebične i osjetljive osobine koje bi ih mogle spriječiti da budu nemilosrdni u svom području rada koje zahtijeva da sebe uvijek stavljaju na prvo mjesto.

Njihove crte osobnosti pokazuju da nisu jako zainteresirani za zgrtanje bogatstva i da im nedostaje goruća ambicija za postizanje profesionalnih visina. Više su fokusirani na kućanstvo i obiteljski život, angažirani su po kući i vrlo posesivni prema svojim voljenima.

Budući da svoju energiju najviše troše na dom i život koji su sami sebi stvorili, Rakovi su zadovoljni svime što imaju dok ne zadovolje svoje emocionalne potrebe.

VODENJAK

Vodenjak je fiksni zračni znak, revolucionaran, progresivan i u stalnoj potrazi za većim dobrom. Ovaj znak ne želi da ga se povezuje s uobičajenim definicijama uspjeha koje se vrte oko bogatstva i imovine.

S obzirom na to da se na Vodenjake gleda kao na društvene reformatore zodijaka, ne čudi što pod vladavinom planeta Urana više vole razmišljati o zajednici i društvenom razvoju, nego o svojim dobrobitima.

Iako izvrsni lideri, uglavnom su aktivni na području socijalnog rada, obrazovanja, znanosti i zdravstva te rijetko pokazuju želju za zgrtanjem bogatstva.

JARAC

Ovim posljednjim od zemljanih znakova vlada planet Saturn koji se u astrološkom jeziku smatra jednim od ozbiljnih planeta jer zahtijeva disciplinu i veliku usredotočenost na zadatak.

Bez sumnje, Jarac nastoji postići uspjeh, ali ako mu Saturn koji vječito od njega zahtjeva nekakvu pokoru i kaznu nije u povoljnom položaju, to bi moglo dovesti do novčanih gubitaka za ovaj znak, piše Lifestyle Asia.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum