PRAVI LJUBAVNICI!

6 nezasitnih horoskopskih znakova s vrlo velikim apetitom – u krevetu

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Malo tko ne želi zdrav seksualan odnos te apetit koji ga prati, ali intimnost s partnerom nije svima na prvom mjestu prioriteta.

Postoje određeni ljudi koji pak imaju toliki seksualni apetit da su na vrhu liste, a prednjače i određeni horoskopski znakovi.

Škorpion

Ovaj je znak dobro poznat po svojoj napaljenosti i vrlo je seksualan. Imaju visoke standarde i vrlo su strastveni. Na vrhu su liste jer njima vlada njihov libido.

Ovan

Odete li s Ovanom u krevet, sigurno ćete imati nezaboravno vrijeme pod plahtama! Ovaj je horoskopski znak vrlo dobar u krevetu jer im je seks potpuno prirodan, intenzivan i strastven. Ne treba im čak ni predigra da bi zadovoljili partnera!

Rak

Seks sa Rakovima je vrlo emotivan, a kroz sve svoje osjećaje i seksualnu energiju dovesti će partnera do vrhunca u tren oka. Jedina “kvaka” je u tome što, da bi vas Rakovi odveli na orgazmične vožnje života, morate biti u emocionalnoj vezi s njima.

Bik

Bikovi su odlični u krevetu jer imaju direktan pristup koji dobro funkcionira. Seks im je prirodan poput hranjenja i udisanja zraka pa ako tražite partnera s kojim ćete uživati u svim vrstama seksa, potražite Bika.

Ribe

Ovaj će vas horoskopski znak odvesti u drugi svijet svojim seksualnim sposobnostima. Vrlo su romantični pa na umu imaju čitavu priču zbog koje morate biti strpljivi. Imaju mogućnost da vas poljuljaju do kosti, ali morate biti sinkronizirani s njima!

Djevica

Djevice su vrlo otvorene po pitanju seksa! Mogu fantastično pričati “prljavo” što im je jedna od strategija predigre i često ih prati nadimak kraljice odnosno kralja spavaće sobe, piše India Today.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum