"Kantautori u kaštelima"

VIDEO / Na bastionu pulskog Kaštela nastupio Livio Morosin, gdje ga je iznenadio stari prijatelj, dobro znano ime domaće estrade

| Autor: Mladen Radić


Nastupom Livija Morosina na bastionu pulskog Kaštela u ponedjeljak navečer nastavljen je program "Kantautori u kaštelima".

Morosin je u pratnji sjajnog Vedrana Šilipetra za klavijaturama izveo svoje pjesme odnosno pjesme koje, kako je rekla organizatorica Elis Lovrić, znaju svi, a to je pokazao i ovaj nastup.

Iako je Morosina mučila grlobolja ona nije utjecala na njegov iznimno snažan glas i vrlo nadahnute, samo Morosinu svojstvene izvedbe.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Iako je na koncu uspio držati sve pod kontrolom, na njegovo veliko iznenađenje, a i na izneđenje publike i organizatora, na pozornici se pojavio njegov stari prijatelj s kojim je nekad žario i palio, svima dobro poznati Alen Vitasović koji je preuzeo mikrofon da bi otpjeva "Po ud mene" i "Samo Bog te moga učiniti".

Nakon sat i pol Morosin i Šilipetar okončali su koncert pod oblačnim ali ne i kišnim nebom, a njihov sljedeći nastup je u petak u 18 sati pokraj Kaštela Rotta u Momjanu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter