isprva se nije bunio

Kada spoj s Tindera krene u krivom smjeru: Muškarac gol i krvav pobjegao od nasilnice

| Autor: Glas Istre
(Foto Colorado Springs Police Department)

(Foto Colorado Springs Police Department)


Lauren Marie Dooley (22) iz Colorada uživala je u Tinderu, ali sve govori da se još puno godina više neće moći približiti toj društvenoj mreži.

Naime, upravo je tamo upoznala jednog od svojih ljubavnika, međutim za njihov se spoj ne može reći ništa drugo osim da je krenuo krivom stranom ulice.

Nakon što je odmaklo nešto vremena za vrijeme druženja u njezinom apartmanu, njezin ljubavnik ništa nije mogao posumnjati jer se Lauren izgledom i ponašanjem činila sasvim normalnom.

Sve dok na njegovo čuđenje nije izvadila samoljepljivu traku i krenula se zločesto smijati. Smatrao je to neobičnim, ali nije se previše bunio.

Lauren je traku iskoristila kako se ne bi mogao micati, a potom je izvadila nož, prenosi DailyMail. Vjerujemo kako je ovdje povukao granicu, ali teško je dati odgovor 'ne' na nepostavljeno pitanje.
Kada je vidjela plodove svojega rada, vidno se šokirala i otjerala žrtvu u kupaonu kako bi se očistio jer joj je zaprljao kauč.

Nakon cijelog događaja, Lauren je od stresa naručila dostavu hrane i zaprijetila svojoj žrtvi kako će ga, bude li vrištao, ubiti te je u miru pored njega pojela svoju večeru.

Kako je vrlo brzo nakon toga Lauren zaspala, žrtva se uspjela domognuti noža koji je bio sakriven ispod jastuka, a isti mu je pomogao da se oslobodi samoljepljive trake.

Slobodan, uputio se u bijeg iz apartmana, što je probudilo uspavanu ljepoticu, a zajedno su se igrali lovice skroz do parkirališta gdje je odlučio nazvati policiju.

Policija tvrdi kako su se njihovi glasovi slabo čuli u pozadini, ali ono sto se na telefonu sa sigurnošću moglo čuti je;

"Zato što si me porezala... Želiš me ubiti."

Oboje su brzo locirani i pronađeni. Žrtvu su pronašli golu i krvavu od ozljeda koje mu je nanijela, a njezine su ruke bile potpuno zamazane njegovom krvlju.
Lauren Dooley je optužena za otmicu, napad i prijetnju, a prijeti joj do 25 godina zatvora ako je proglase krivom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini