ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Na financijskom planu, ovih pet horoskopskih znakova u ožujku može očekivati dobitke

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Nakon hladne zime dolazi proljeće, a s njim i želja za promjenama i novim izazovima. Ovo će biti idealno razdoblje za pokretanje novih poslova, prenosi N1.

Proljeće je doba godine kada se posebno fokusiramo na rast i promjene, otpuštanje starih i usvajanje nekih novih i boljih navika, prenosi Zadovoljna.rs.

To se može odnositi na sva područja života, uključujući poboljšanja u financijskoj sferi.

Astrolozi kažu da će u ožujku 2023. sljedećih pet znakova zodijaka najbolje proći u novčanim poslovima.

Ovan

Na poslu vas očekuju dobre vijesti. U rano proljeće, predstavnici ovog znaka, ako se angažiraju, moći će dobiti više novca za svoj rad. To može biti povećanje plaće, bonus ili stara naknada. Također vam može pomoći da uštedite dodatni novac. To je izvrsna prilika da poboljšate i obnovite svoj budžet.

Blizanci

Posljednji mjeseci možda nisu bili najidealniji što se tiče financija za ovaj horoskopski znak, ali u ožujku se situacija može preokrenuti. Ožujak 2023. bit će vrijeme promjena. Uspjeh očekuje one Blizance koji razviju svoj posao. Imat ćete dovoljno inspiracije, snage i kreativnosti.

Vaga

Ovaj zračni znak često ima neodgovoran odnos prema novcu, zbog čega redovito ima financijskih problema. U rano proljeće bit će prilika da nešto naučite i stabilizirate situaciju. Vage koje imaju vlastiti posao uspjet će pronaći pouzdanog partnera. Prilike su svuda oko vas, a na vama je da ih mudro iskoristite.

Strijelac

Predstavnike ovog vatrenog znaka očekuju blagostanje i obilje, ali morate promijeniti razmišljanje o trošenju. Ako trošite novac za svoje zadovoljstvo, onda to nije gubitak, već dobra investicija. Povećanje udobnosti života povećava samopouzdanje. Ako ste dugo odgađali kupnju, sada je dobar trenutak.

Riba

Ribe mogu imati puno obaveza i posla, ali predanost im može donijeti zaradu. Imat ćete želju da obradujete sebe i voljenu osobu, pa biste mogli potrošiti novac na iznenađenje. Investirajte u važne kupovine, fokusirajte se na poboljšanje kućnog budžeta i atmosfere.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater