ZBOGOM NAKON DESETLJEĆA I TURISTIČKOG PROCVATA ŠTINJANA I OKOLICE

SVE SU ŠPEKULACIJE GOTOVE - Pogledajte gdje nakon Pule odlaze  OUTLOOK I DIMENSIONS FESTIVALI

| Autor: Borka PETROVIĆ
Dejan ŠTIFANIĆ

Dejan ŠTIFANIĆ


Sve su nedoumice i špekuliranja ostaju li engleski festivali u Štinjanu, odnosno Puli ili ne, gotove.
Hrvatski organizatori iz Pozitivnog ritma na društvenim su mrežama upravo objavili kako, nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na nevjerojatnoj tvrđavi Punta Christo, Dimensions Festival i Outlook Festival plove prema jugu, u središnju Dalmaciju, točnije Šibenik.
U objavi pojašnjavaju kako su se periodi održavanja festivala također promijenili pa se oni više neće odražavati na kraju kolovoza i početku rujna, već u samom vrhuncu ljetne sezone, od kraja srpnja do sredine kolovoza. Prva imena koja će nastupiti biti će objavljena uskoro.


- Festivali će se odvijati na tri lokacije: na zadivljujućoj Tvrđavi svetog Mihovila, izgrađenoj na litici iznad središta grada Šibenika, zatim, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella, gdje će nezaboravne cjelonoćne zabave biti pogonjene moćnim Sinai Sound Systemom, pojašnjavaju iz Pozitivnog ritma otkrivajući da će Outlook festival doživjeti i promjenu u samom nazivu i konceptu, pa tako nastaje "Outlook Origins", novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno najveće svjetsko slavlje sound system kulture.

Outlook Origins će se događati od 30. srpnja do 4. kolovoza, dok će Dimensions uslijediti nakon toga, od 13. do 18. kolovoza.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum