SPLIT

Večer splitskih skladatelja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Zbog nemogućnosti održavanja koncerata zbog trenutne epidemiološke situacije Udruga MAG uoči blagdana sv. Dujma ljubiteljima glazbe daruje video snimku koncerta "Večer splitskih skladatelja" održanog u okviru jubilarnog 10. MAGfestivala u rujnu 2019. godine, priopćili su iz udruge.

Prvi dio koncerta, u izvedbi Splitskog gitartističkog kvarteta, bit će premijerno emitiran u utorak 5. svibnja u 20 sati, a u srijedu 6. svibnja bit će emitiran drugi dio koncerta u izvedbi Mandolinskog kvarteta Da Capo. 

Snimkama se može pristupiti preko veze https://www.youtube.com/watch?v=hht2WwQRfGA i https://www.youtube.com/watch?v=IZCWVMLHOkI ili preko internet stranice www.udrugamag.com.

Deseti Međunarodni festival komorne glazbe MAGfestival održan je u Splitu u rujnu 2019. godine u organizaciji Udruge mladih akademskih glazbenika (MAG) i Muzeja grada Splita. U deset godina festivala, koji nudi spoj glazbenog i likovnog doživljaja, nastupilo je više od 280 domaćih i stranih glazbenika čije je koncerte popratilo osam tisuća posjetitelja.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini