u sklopu filmskog festivala

FOTO/TALIJANSKA FILMSKA INDUSTRIJA "Spotlight Italy" održan u Circolu

| Autor: Mladen RADIĆ


U Circolu je večeras u sklopu 68. Pulskog filmskog festivala održano predstavljanje talijanske filmske industrije i uspješnih primjera suradnje talijanskih i hrvatskih filmaša pod nazivom "Spotlight Italy".

U suradnji s Talijanskom agencijom za trgovinu (ITA) u Hrvatskoj, predstavljena je organizacija sustava kao i sve mogućnosti filmskih potpora i uzajamne suradnje u sektorima filmske distribucije i produkcije.

Voditeljica predstavljanja bila je Tina Hajon, producentica Pari Pikule, a prisutne su pozdravili Piefrancesco Sacco, veleposlanik Republike Italije u Republici Hrvatskoj i Davide Bradanini, generalni konzul Republike Italije u Rijeci.

O temi su govorili direktorica ureda u Zagrebu ICE-a – Talijanskog instituta za vanjsku trgovinu Sandra Di Carlo, voditelj međunarodnih odnosa Talijanskog nacionalnog udruženja filmske, audiovizualne i multimedijalne industrije – ANICA Roberto Stabile,

ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Christopher P. Marcich,

direktor Audiovizualnog fonda FVG Paolo Vidali, producent i direktor Antitalent produkcije Danijel Pek te redatelj Dalibor Matanić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini