ZAGREB

Sve je spremno za večerašnji veliki HRT-ov spektakl iz Opatije – Doru 2020.

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Sve je spremno za veliki HRT-ov spektakl iz Opatije - Doru 2020., istaknuto je u subotu na konferenciji za novinare u hotelu Milenij u povodu večerašnjeg izbora hrvatske pjesme i predstavnika na Pjesmi Eurovizije, koji će nas predstavljati u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu.

„Spektakl koji nas večeras očekuje bit će, nadam se, melem za oči i uši kako za naše gledatelje, tako i za naše slušatelje. U izravnom prijenosu HRT-a večeras nas očekuje natjecanje 16 pjesama koje se natječu za prestižnu stauu Dore i hrvatsku ulaznicu za Eurosong 2020.", rekao je glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić.
Istaknuo je da je Hrvatska radiotelevizija uložila velik produkcijski i organizacijski napor kako bi ovaj spektakl napravila što bolje. 
"Svim izvođačima i autorima pjesama večeras želimo puno sreće, i neka pobijedi najbolji kojeg će uz naš stručni žiti izabrati upravo glasovi hrvatskih gledatelja spektakla izbora pobjednika ili pobjednice Dore 2020.“, rekao je glavni ravnatelj HRT-a.
Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić još je jednom izrazio zadovoljstvo zbog sjajne suradnje s HRT-om i održavanja Dore u Opatiji.
 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of