CVU BATANA

ROVINJ: Izložba fotografija Kamene impresije

| Autor: Gabrijela DOBROVIĆ
Ilustracija (Pixabay)

U povodu obilježavanja Dana Grada Rovinja i blagdana sv. Eufemije, CVU Batana Rovinj, iz programa udruge organizira izložbu fotografija: "Kamene impresije" autorice Ane Travizi, rođene u Sinju 1959. godine.

Osnovnu i školu i gimnaziju je pohađala u rodnom gradu, a visokoškolsko obrazovanje sam stekla u Beogradu i Zagrebu. Diplomirala i magistrirala Biologiju na PMF-u Sveučilišta u Beogradu te doktorirala Biološke znanosti na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu.

Od 1988. godine živi i radi u Rovinju. Zaposlenica je Centra za istraživanje mora - Rovinj, Instituta "Ruđer Bošković" iz Zagreba. Područje njenog istraživačkog rada su bentoske zajednice Jadranskog mora, a točnije je to ekologija i sistematika meiofaune morskih sedimenata. Uz znanstveni rad, od 2009. godine, paralelno se bavi i nastavnim radom. Od 2003. godine ulazi u svijet digitalne fotografije, a 2012. postaje članicom fotokluba CVU Batana iz Rovinja. Fotografije kontinuirano izlaže od 2009. godine i od tada sam svojim radovima sudjelovala na 22 kolektivne izložbe u zemlji i inozemstvu.

Otvaranje izložbe održat će se prema preporučenim epidemiološkim mjerama.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum