PULA

Pula: Zbog kiše projekcije filmova "Glas" i "Galeb" umjesto u Areni u INK

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika projekcije filmova predviđene u Areni za večeras, prikazat će se u Istarskom narodnom kazalištu, priopćili su u ponedjeljak poslijepodne iz Pula Film Festivala. 

Film „Glas“ redatelja Ognjena Sviličića prikazat će se s početkom u 21 sat, a „Galeb“ u režiji Ivana Živkovića Žike odnosno priča o brodu s kojim je Tito putovao 14 puta, posjetio 18 zemalja na tri kontinenta pristavši u 29 luka, za što je trebao 479 dana plovidbe, prikazat će se u 22.35 sati.  

Ulaz u dvoranu Istarskog narodnog kazališta bit će otvoren od 20.15 sati, a budući da je kapacitet kazališta ograničen i da je već prodanim ulaznicama dosegnut maksimalan broj gledatelja za večerašnju projekciju, daljnja prodaja ulaznica je obustavljena.

Organizatori podsjećaju publiku da je prilikom ulaska i izlaska dužna nositi zaštitne maske te poštovati razmak od 1,5 metra. Na ulazu će posjetiteljima beskontaktno biti izmjerena tjelesna temperatura te će se osobni podaci zabilježiti putem audio zapisa.

 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini