ZAGREB

Program "Film u šumi" završava revijom napopularnijih

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

"Film u šumi“, program Ljetne pozornice Tuškanac ulazi u svoju završnicu revijom najpopularnijih naslova prikazanih ove sezone na toj jedinoj zagrebačkoj 'šumskoj' pozornici.

Otvara ga "Pljačka stoljeća" redatelja Ariela Winograda, akcijska komedija inspirirana istinitom pričom o jednoj od najpoznatijih pljački u povijesti Argentine, koja je poslužila i kao inspiracija za popularnu seriju "Kuća od papira".

U srijedu slijedi "Kako biti dobra supruga" francuskog redatelja Martina Provosta, priča o solidarnosti, emancipaciji i rodnoj ravnopravnosti, s Juliette Binoche u naslovnoj ulozi.

Poljski film "Corpus Christi" redatelja Jana Komase, priča o mladom delikventu koji se igrom slučaja nađe u situaciji da preuzme ulogu lokalnog svećenika, na rasporedu je u četvrtak.  Film je osvojio niz nagrada i bio nominiran za najbolji strani film na prošlogodišnjim Oscarima.

Tjedan završava s dva spektakla koja su obilježila nastavak distribucije novih studijskih naslova u kinima diljem svijeta.

Za petak je najavljena adaptacija istoimena Disneyeva animiranog filma "Mulan", u režiji Niki Caro, a u subotu krimić Christophera Nolana, "Tenet".


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom