POLAZAK ISPRED GHETALDUSA

Predstava u - autobusu

Kazališna predstava

Kazališna predstava


Pulski plus đir naziv je projekta Teatra Fort Forno i Pulaprometa koji će se upriličiti od utorka, 21. rujna do petka, 24. rujna. Mjesto radnje je Pulaprometov bus, vrijeme radnje 20.30 sati, a polazak je s Giardina ispred Ghetaldusa.

        Budući da se projekt održava prema epidemiološkim mjerama i za limitirani broj publike, vožnje za predstavu su već popunjene, i to temeljem ispunjavanja prijava-anketa u autobusima proteklih dana, a čast da vide ovu predstavu imat će među prvima stalni korisnici usluga Pulaprometa.

        Glumci Helena Minić Matanić, Draško Zidar, Goran Košir, Linda Kliman, Marijin Kuzmičić, Lino Brozić i Duško Modrinić u vožnji od Giardina prema Areni te potom Bulevarom, kroz Verudu i Verudelu natrag do Giardina u izravnom će kontaktu s publikom kazivati svojevrsne ispovijesti o sreći, koliko sreće imaju u životu, što se sve čini da se bude sretni, za sreću, da obitelj, dom, grad budu sretni, kako poticati sreću, biti zahvalni kada nas ona sustiže, kako nas neke stvari oplemenjuju…, objasnio je redatelj Robert Raponja.

Raponja je kazao da je riječ o novom projektu u suradnji s Pulaprometom, te da ga veseli takav način održavanja predstava, gdje autobus postaje kazališna pozornica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater