KAZALIŠNA PREDSTAVA

"ŽIKINA DINASTIJA U LIJEVOJ NAŠOJ" Zvonimira Hodaka gostuje u Puli

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Nakon nedavnog velikog nastupa u dvorani Lisinski u Zagrebu, kazališna predstava "Žikina dinastija u lijevoj našoj" nastala po kolumnama odvjetnika Zvonimira Hodaka gostuje u Puli, u četvrtak, 18. travnja.

Predstava će se održati u Domu branitelja s početkom u 20 sati. Ulaznice se nalaze u pretprodaji po cijeni od 50 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima, zatim na kioscima Tiska i Tisak Media, te na blagajni Doma branitelja od 19 sati na dan predstave.

"Žikina dinastija u lijevoj našoj" je urnebesna i zabavna predstava o hrvatskoj političkoj patologiji. Hodakove tekstove za kazališnu izvedbu prilagodio je novinar Dražen Stjepandić koji ujedno glumi i potpisuje režiju predstave. Producent predstave je Duško Srijemac.

Monokomedija je najbliži opis te humorne monodrame iz suvremenog života u Republici Hrvatskoj. Čuveni zagrebački odvjetnik svakog tjedna ispisuje kolumnu "Lijevom našom" na portalu "Direktno.hr". Branio je mnoge ljude, a u svojim kolumnama, uporno i nepopustljivo brani hrvatstvo.

Hodakove kolumne prepune su stvarnih osoba, a neke od onih o kojima piše opravdano naziva - Žikina dinastija. Hrvatstvo i danas u neovisnoj Republici Hrvatskoj je tabu, protivljenje i osporavanje hrvatstva se plasiralo u mentalitet, generacije i generacije stjecale su privilegije osporavajući svoj mali hrvatski narod. O tome Zvonimir Hodak iz tjedna u tjedan na duhovit način upozorava u svojoj kolumni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater