NAJNOVIJEROVINJSKA GLAZBENICA SVJETSKOGA GLASA

Osvojila Music pub za najbolju mladu pjevačicu


Radi se o najdugovječnijoj domaćoj godišnjoj glazbenoj nagradi koja korijene vuče iz 1992. godine. Nagrada se dodjeljuje u sklopu istoimene radijske glazbene emisije Zlatka Turkalja na Drugome programu Hrvatskoga radija, a u svrhu promocije domaćeg glazbenog stvaralaštva

Rovinjska glazbenica svjetskoga glasa, Anna Tiani, poznata pod njenim umjetničkim imenom TIANI, ovu je novu godinu započela osvojivši prestižnu nagradu Music pub za najbolju mladu pjevačicu za 2018. godinu.

Radi se o najdugovječnijoj domaćoj godišnjoj glazbenoj nagradi koja korijene vuče iz 1992. godine. Nagrada se dodjeljuje u sklopu istoimene radijske glazbene emisije Zlatka Turkalja na Drugome programu Hrvatskoga radija, a u svrhu promocije domaćeg glazbenog stvaralaštva.

"Presretna sam i počašćena što sam dobila ovu nagradu koja je zaista priznanje da se ustrajnost i trud isplate. Isto tako jako sam zahvalna svom timu i svima koji slušaju moju glazbu i podržavaju me kao glazbenicu", izjavila je Tiani.

TIANI pamtimo po prepoznatljivom zvuku i božanstvenom glasu. Publici se predstavila debitantskim singlom "All of me", a prošle godine uživali smo u pjesmama "Wonder", "Surrender" i "Bad enough for you".

- Ova zadnja godina je bila puna izazova, uspona i padova i prepuna zanimljivih situacija i mogu reći da mi uopće nije bilo dosadno. Već radim na novim pjesmama i istražujem novi "sound" za sljedeći projekt. Trenutno surađujem s više producenata iz Londona", o daljnjim planovima govori nam Anna.

Mlada pjevačica i kantautorica osvojila je kako domaću, tako i stranu publiku, a nagrada s kojom je započela 2019. godinu samo govori kako od ove vrsne glazbenice možemo očekivati još mnoga ugodna iznenađenja. (Aleta BRATTONI)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam