ZAGREB

Filmovi na platformi Croatian.film pogledani pedeset tisuća puta

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Od pokretanja platforme Croatian.film prije nešto više od dva mjeseca hrvatski kratkometražni filmovi koji se na njoj prikazuju besplatno, pogledani su čak 50 tisuća puta.

Bilježi se i veliki broj ulazaka na stranicu, posjetilo ih je oko 68 tisuća jedinstvenih korisnika koji su pregledali stranice 400 tisuća puta.

Najviše posjeta ostvareno je iz Hrvatske, Srbije, Sjedinjenih Američkih Država, Njemačke te Bosne i Hercegovine, objavljeno je na web stranici projekta.

Top deset najgledanijih filmovi su "Gamer girl" (Irena Jukić Pranjić, 2016.), "Pametnice" (Sonja Tarokić i Hana Jušić, 2010.), "Imaš ti neku priču" (Dario Juričan, 2010.), "Igra malog tigra" (Jasna Nanut, 2015.), "Bila soba" (Mladen Stanić, 2018.), "Marija" (Juraj Primorac, 2017.), "Ritki zrak" (Šimun Šitum, 2016.), "Med i mliko" (Marko Jukić, 2016.), "Kontraofenziva" (Jakov Nola, 2017.) i Dan Marjana (Igor Jelinović, 2015.)

Nositelj projekta je Umjetnička organizacija Zagreb Film Festival i on se nadovezuje na natjecateljski program Kockice ZFF-a, a pokrenut je kako bi se dala pozornost uratcima koji unatoč kvaliteti nakon nastupa na festivalima nerijetko ostanu nezapaženi.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum