ZAGREB

Dodatna izvedba "Orašara" u zagrebačkom HNK-u 5. siječnja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zbog iznimno velikog interesa publike za baletnom bajkom "Orašar" P.I. Čajkovskog u koreografiji Vladimira Malakhova, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu imat će još jednu izvedbu tog baleta, 5. siječnja 2022., a karte su u prodaji od četvrtka, 9. prosinca.

Budući da je na početku studenoga, u samo dva dana rasprodano 90 posto kapaciteta raspoloživih mjesta za svih 15 izvedbi "Orašara", na ovaj način ćemo omogućiti gledateljima koji tada nisu uspjeli kupiti ulaznice, da uživaju u kultnoj božićnoj predstavi, priopćili su u srijedu iz zagrebačkog HNK-a.

"'Orašar' je predstava koja privlači gledatelje svih generacija te je postao zaštitnim znakom naše kazališne ponude u blagdansko vrijeme. Veseli me da smo imali mogućnosti dodati još jednu predstavu i time razveseliti našu vjernu publiku koja je danima tražila za 'Orašara' kartu više", istaknula je intendantica Dubravka Vrgoč.

Za ulaz na izvedbu baleta "Orašar" 5. siječnja gledateljima će biti potrebne covid potvrde, a brzo antigensko testiranje, uz plaćanje, moći će se obaviti i u prostorijama kazališta na dan održavanja predstave, od 17,30 do 19 sati,najavljeno je.

Prodaja ulaznica za dodatnu izvedbu počet će u četvrtak, 9. prosinca, ujutro, a ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kazališta ili online na službenim stranicama kazališta - www.hnk.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum