ZAGREB

Daina O. Pusić snima svoj prvijenac s Juliom Louis-Dreyfus

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Hrvatska redateljica s londonskom adresom Daina O. Pusić snimat će svoj dugometražni igrani prvijenac "Tuesday" s proslavljenom američkom glumicom Juliom Louis-Dreyfus u glavnoj ulozi.

Film s višestrukom dobitnicom Emmyja, najpoznatijom po serijama "Potpredsjednica"  i "Seinfeld", snimat će se pod okriljem kuće A24, objavio je u četvrtak Hrvatski audiovizualni centar na Facebooku.

A24 stoji iza popularnih nezavisnih filmova kao što su “Lady Bird”, “Uncut Gems,” “Minari” i “Eighth Grade”, a među koproducentima je i BBC Film.

Kako piše američki Variety, iako se radnja još ne otkriva, film se opisuje  kao 'bajka o majci i kćeri'.

Irska glumica Lola Petticrew, koja je igrala u nezavisnim komedijama “A Bump Along the Way” i “Dating Amber” glumit će kćer po imenu Tuesday, a u glumačkom postavu još su britanski glumac i dramatičar Arinzé Kene (“I’m Your Woman”, “How to Build a Girl”).

Za Dainu O. Pusic, Variety napominje kako je prepoznata s kratkim filmom "Zvjerka", premijerno prikazanim na Telluride Film Festivalu 2015. godine. I njezin je kratki film “Rhonna & Donna,” godinu dana kasnije također prikazan na tom američkom festivalu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater