ZAGREB

Boutique Art Fair od 18. do 21. lipnja u Laubi

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Treće izdanje izložbeno-prodajnog sajma Boutique Art Fair, "Nesvrstani", na kojoj će se ponuditi umjetnine 12 galerija i 20 samostalnih umjetnika. održat će se od 18. do 21. lipnja u Laubi - Kući za ljude i umjetnost.

"U nepredvidivim vremenima kao što današnja, kada socijalna distanca postaje svakodnevnica, umjetnost i umjetnička djela, osim što su trajna vrijednost, pokazali su se kao neiscrpan izvor kreativne stimulacije i čovjekove mentalne stabilnosti", ističe se u najavi.

"Preplavljeni smo virtualnim kulturnim sadržajem koji uključuje brojne virtualne izložbe, ali ništa ne može nadmašiti iskustvo neposrednog kontakta s vrhunskim umjetničkim djelom", dodaje se.

Fokus dosad najbogatijeg programa Boutique Art Faira bit će stoga na izložbeno-prodajnim aktivnostima s ukupno više od 120 zastupljenih umjetnika.

Izbor donosi Laubinu selekciju mladih rastućih umjetnika, bečku i ljubljansku galeriju, koje se po prvi puta predstavljaju u Hrvatskoj te 10 privatnih galerija od kojih svaka sa svojim odabirom daje pogled na aktualnu umjetničku scenu.

Iz Laube su izvijestili i da je Lonac, jedan od najznačajnijih regionalnih street art autora u preuređenom dvorištu LAUBE započeo je slikanje novog murala kao u najvažniji zagrebački kulturni događaj ljetne sezone.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini