ZAGREB

Besplatne online predstave Teatra Gavran od 15. siječnja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Četiri predstave Teatra Gavran bit će od 15. siječnja trajno besplatno online dostupne, a prva je na rasporedu komedija "Pandorina kutijica" u režiji Roberta Raponje, priopćeno je iz Teatra.

Riječ je u komediji o muško-ženskim odnosima u kojoj nakon 25 godina sretnoga i mirnoga braka Pero zaviri u kutijicu u kojoj njegova žena Buba čuva pisma iz mladosti i svoj intimni dnevnik. U predstavi glume Željko Duvnjak, Mladena Gavran i Ivica Jončić.

Predstava je dostupna od 15. siječnja u 10 sati, a tjedan dana nakon toga, od 22. siječnja moći će se pogledati monodrama "Hotel Babilon" u režiji Aide Bukvić. Predstava u kojoj Mladena Gavran glumi 11 likova koji pričaju neobičnu priču o ljetnoj ljubavi u malom dalmatinskom gradu između slovačke turistkinje i lokalnoga zavodnika, u kazalištu je imala više od 250 repriznih izvedbi.

Od 29. siječnja na rasporedu je groteska "Pacijent doktora Freuda" u režiji Roberta Raponje. U predstavi koja tematizira susret Adolfa Hitlera i njegove zaručnice Christine sa slavnim psihoanalitičarom Sigmundom Freudom glume Peđa Gvozdić, Jakov Gavran, Ana-Marija Percaić i Katarina Baban.

Zadnja je na rasporedu, 12. veljače monodrama u režiji i interpretaciji Mladene Gavran "Najluđa predstava na svijetu", koja gledatelje vodi u svijet humorne demistifikacije kazališta i glumačkoga života.

Predstave će biti dostupne na Digitalnoj platformi Teatra Gavran.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater