bogata sezona

U novoj godini, velik broj premijera u pulskom teatru Naranča

Prvi će premijerni naslov na proljeće biti "Carevo novo ruho", a uslijedit će za najmlađe i "Zubić Vila". Nakon toga na programu je "Tarzan", a za drugi dio sezone "Orašar" te krajem godine "Dobrodošao Djed Mraz"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Arhiva (Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Arhiva (Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Pulski Teatar Naranča djeluje već 11 godina tijekom kojih je upriličio 1.847 predstava, od čega 79 premijera, a njihova je ostvarenja pogledalo ukupno više od 223.737 gledatelja.

Zubić Vila

Nakon bogate prošlogodišnje sezone, kada su održali i brojne predstave po cijeloj Istri i Hrvatskoj - kako premijerne naslove, tako i reprize najvećih hitova, u ovoj će godini, saznajemo, imati čak pet premijernih naslova.

Prvi će biti na proljeće, i to "Carevo novo ruho", a uslijedit će za najmlađe i "Zubić Vila". Nakon toga na programu je "Tarzan", a za drugi dio sezone "Orašar" te krajem godine "Dobrodošao Djed Mraz".

Glumit će članovi ovoga Teatra, ali i gosti. Neće izostati niti repriza ranijih hitova, kao niti gostovanja.

Prošle su godine dobili Povelju Grada Pule za dugogodišnju produkciju dječjeg kazališnog sadržaja s čak 254 odigranih predstava u 2019. godini.

Ravnatelj Teatra Naranča je Majkl Mikolić, koji je u ovome Teatru od samoga početka, a tu su i glumci Katja Rabar te Irin Šime Rabar, kao i Sara Rabar (Berčić), odgovorna za marketing i odnose s javnošću.

Brojni gosti

Pulski glumac Luka Juričić, aktualni umjetnički voditelj zagrebačke Lude Kuće, ovdje je ostvario brojne predstave od samoga početka, a tu su, kroz godine, između ostalih glumili i poznati glumci kao što su Katarina Baban, Monika Mihajlović, Teodor Tiani, Petra B. Blašković, Gea Gojak i brojni drugi.

- Teatar Naranča iz Pule, umjetnička je organizacija registrirana pri Ministarstvu kulture RH, i upisana u Očevidnik kazališta, čime garantiramo kvalitetan i provjeren umjetnički i kazališni sadržaj, za koji nije potrebno tražiti posebno odobrenje Ministarstva kako bi mogli pogledati predstavu. Svojim radom i djelovanjem od 2011. godine ispunili smo svoj primarni cilj – vratiti Puli dječje kazalište, ali otišli smo i korak dalje te se prometnuli u jednog od najznačajnijih pružatelja sadržaja za djecu na području cijele Istre, kazao je ravnatelj Majkl Mikolić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of