PROGRAM ZA DJECU I MLADE

Ponovno Librić na Sajmu: Ilustracije i lektira na zabavan način

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Librić

Librić


Ovogodišnje izdanja Sa(n)jma knjige u Istri obilježava i povratak programa za djecu i mlade. Najmlađi mogu ponovno uživati u Libriću na Sajmu i uživo razgovarati s autorima omiljenih slikovnica.

Stariji osnovnoškolci mogu upoznati vrhunsku domaću ilustratorsku scenu uz Klaru Rusan, Klasju Habjan, Mislava Lešića, Ivanu Pipal, Agatu Lučić i selektora programa Hop lektire Dominika Vukovića. Priče za laku noć Bake Librić održavaju se svaki dan u 19 sati. Dan nakladnika i radionice za djecu održavat se od ponedjeljka do petka u 9 i 10.30.

U srijedu, 30. studenog, Planetopija predstavlja djelo "MI: dio smo svega i sve je dio nas", uz vodstvo Nataše Ozmec i Vlaste Prohaska. U četvrtak, 1. prosinca, Alfa predstavlja "Otkrivamo matematiku", a voditeljice su Gabrijela Žokalj i Bojana Meandžija, dok u petak, 2. prosinca Mozaik predstavlja knjigu "Kimi, nemaš vremena: najljenija radionica za djecu", uz voditeljicu Jelenu Pervan.

Hop-lektira posvećena je ilustraciji. Publiku očekuju vrhunske hrvatske ilustratorice i ilustratori Klara Rusan, Klasja Habjan, Mislav Lešić, Ivana Pipal i Agata Lučić uz budno oko selektora i voditelja programa Dominika Vukovića.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater