NEVJEROJATNO

POGLEDAJTE OVO: Pulski Bauhaus na sramotan način ponizio svoje radnike za 1. maj

| Autor: Chiara BILIĆ

Trgovački centar Bauhaus u Puli danas je neugodno iznenadio, uvrijedio i ponizio svoje zaposlenike. Odgovorne osobe koje su odlučile kupcima najaviti sutrašnji neradni Praznik rada, učinile su to na krajnje neprikladan način.

Natpis "Cijenjeni kupci, 1.5. (petak) ne radimo" nalijepili su na nekoliko lokacija, a ilustracijom ispod tog teksta istovremeno su odlučili i ismijati svoje djelatnike i djelatnice. Naime, ispod te obavijesti je slika muškarca u odijelu, očito predstavnika vlasničke strukture ili kakve osobe na menadžerskoj poziciji, kojemu drugi muškarac, obučen u žute radničke čizme, traperice, majicu i sa šiltericom na glavi, služi kao stolac ili ljestve.

Radnik je polegnut četveronoške i ima mučan izraz lica. Podrugljivo, menadžer zakucava čavao na natpis "Sretan 1. svibanj, Praznik rada", dan koji se obilježava u spomen na radničke prosvjede u Chicagu 1889., kada su štrajkaši na ulicama zahtijevali dostojne uvjete za život.

Bauhaus, 1. maj, Praznik rada

Kako doznajemo, zaposlenici i zaposlenice Bauhausa veoma su razočarani ovom porukom nadređenih. No, čini se da time nisu ni najmanje iznenađeni. Jedan nam je radnik kazao da crtež jako dobro prikazuje realno stanje u firmi, a drugi nas retorički upitao: "Recite mi, smatrate li vi ovo normalnim?".


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of