STAND UP SHOW

MALO BRITANSKOG HUMORA Sean Meo i Gordana Mičić nastupili u Hermani

| Autor: Mladen RADIĆ
Sean Meo (Foto Galerija Hermana)

Sean Meo (Foto Galerija Hermana)


Nakon dugo vremena opet smo u Puli imali priliku uživo čuti malo britanskog humora i to zahvaljujući Seanu Meu iz Londona koji je preksinoć nastupio u Galeriji Hermana.

Meo se komedijom bavi od 1989., nakon što se okušao kao profesionalni igrač snookera. Kao komičar je u svojoj karijeri zabavljao i trupe u Afganistanu, pet se puta pojavio na Festivalu komedije u Montrealu, kao i na festivalima u Melbourneu, Novom Zelandu, Kilkennyju, Edinburghu, Singapuru, Južnoj Africi i Manchesteru.

Puno je radio u SAD-u, uključujući Cobbs Comedy Club u San Franciscu, Carolines u New Yorku i hotel Riviera u Las Vegasu. Ljubiteljima humora s Otoka bit će zanimljiva i njegova Facebook stranica na kojoj se mogu pronaći neke od njegovih dosjetki.

Prije njega publiku je svojim stand up nastupom zabavila Gordana Mičić, a Meov i njen nastup u Galeriji Hermana bio je svojevrstan uvod u nastup koji će u četvrtak i petak pripremaju u zagrebačkom Saxu, a pulski stand up održan je u organizaciji Kulturno-umjetničke udruge Hermana i londonske Balkan girl produkcije. Atmosferu je preksinoć, zasviravši na gitari i zapjevavši podigao Nenad Bakić koji je izveo poznate domaće hitove.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter