ZAVRŠNI SKUP PREDSJEDNIČKE KAMPANJE

Danas dolazi u Istru, ali.. KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ ZAOBIŠLA PULU U ŠIROKOM LUKU!

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ
Kolinda Grabar Kitarović (Milivoj MIJOŠEK)

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović svoj će završni skup u Istri danas održati u maloj istarskoj općini Sveti Petar u Šumi, poznatoj utvrdi HDZ-a na Poluotoku. Iz njezinog protokola javljaju da će se Grabar Kitarović danas družiti s članovima, simpatizerima i građanima na tamošnjem glavnom trgu, a potom će se sastati s udrugom Blokirani u OPG Franjul. Odmah nakon, kandidatkinja HDZ-a kreće u Senj, Otočac i Gospić.

U samom finišu kampanje Grabar Kitarović odlučila je tako potpuno zaobići susret s Puležanima i posjetiti najveći istarski grad pa je ziheraški za svoj zadnji istup odabrala HDZ-ovu bazu.

Osim što je sredinom studenog sudjelovala na protokolarnim otvaranjima vojarne "Hrvatski branitelji Istre" u Puli kao i Sajmu mladog maslinovog ulja u Vodnjanu kada je pod kontrolom i budnim okom svojih glasnogovornika odbijala davati bilo kakve izjave, Grabar Kitarović današnjim zaobilaženjem Pule u samom finišu kampanje poslala je jasnu poruku.

Pulu je stavila na ignore. Svjesna da u Istri i nema realne šanse, odabrala je comfort zonu Svetog Petra u Šumi gdje će se družiti sa simpatizerima i članovima.

Pula ili Pazin za nju su u ovom trenutku bili previše! Njeni glavni konkurenti, recimo Zoran Milanović s prikupljanjem potpisa krenuo je simbolički baš iz Pule dok se Miroslav Škoro nedavno s građanima družio na pulskoj Portarati.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of