DO PETKA

U ŽMINJU I KAROJBI: U tijeku prijave za božićne poklon pakete

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Žminj (Snimio Milivoj Mijošek)

Žminj (Snimio Milivoj Mijošek)


Roditelji djece rane i predškolske dobi koja ne polaze dječji vrtić mogu se javiti u općinsku upravu na broj telefona 052/846-250 radi sastavljanja popisa za dodjelu božićnih poklon paketa.

Prijave se primaju do petka.

Oni roditelji čija djeca u trenutku rođenja nisu bila prijavljena na području Općine Žminj, odnosno nisu ostvarila pravo na novčanu pomoć za novorođenče, trebat će dostaviti potvrdu o prijavi prebivališta djeteta na području Općine Žminj.

Roditelji čija djeca pohađaju Dječji vrtić Rapčići Žminj ili neki od vrtića čiji boravak sufinancira Općina Žminj, kao i djece koja su ostvarila pomoć za novorođenče od strane Općine Žminj ne moraju se javljati.

Pozivaju se roditelji koji imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Karojba da se jave u Jedinstveni upravni odjel radi podjele poklona.

Poziv se odnosi na roditelje čija djeca ne pohađaju školu ili vrtić, a rođena su do 31. prosinca 2018. godine. Radi uvrštenja na popis za dodjelu poklon paketića mogu se javiti još u petak na broj 052/683-445 ili 091/683-4455.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of