SAZNAJEMO

ZAKLADA PLINIJA CUCCCURINA MON PERIN ISTARSKOM STOŽERU CIVILNE ZAŠTITE NA RASPOLAGANJE STAVILA 500 TISUĆA KUNA Kozlevac: Hvala Cuccurinu, već znamo što se tim novcem može nabaviti

| Autor: Milan PAVLOVIĆ

Donacija proračunu Bala nije jedina mjera kojom iz zaklade Mon Perin ovih dana pokazuju visoku razinu društveno odgovornog poslovanja i solidarnosti s onima koji nose najveći teret krize.

Tako su liječnicima i ostalom medicinskom osoblju pulske bolnice, te članovima njihovih obitelji, stavljeni na raspolaganje smještajni kapaciteti u mobilnim kućicama u baljanskom kampu kako bi se, kako je poručeno iz Mon Perina, mogli odmoriti od teškog i hvale vrijednog rada koji ovih dana obavljaju za sve nas. Svi ti ljudi još uvijek su maksimalno angažirani na borbi protiv

sprječavanja zaraze koronavirusom, no za vjerovati je da će nakon što iz nje iziđu kao pobjednici ovu ponudu iz Mon Perina mnogi od njih i iskoristiti. Uz to, Zaklada Mon Perin, kojoj je jedini osnivač najveći dioničar tvrtke Plinio Cuccurin, osigurala je i stavila na raspolaganje Stožeru za civilnu zaštitu Istarske županije donaciju od 500 tisuća kuna.

Radi se o značajnom iznosu i mi smo u Stožeru sačinili popis neophodne zaštitne opreme poput maski, odjela i ostalih zaštitnih sredstava koja su izuzetno skupa i u ovakvoj se situaciji strašno puno troše. S ovom donacijom mogla bi se nabaviti oprema kojom bi zadovoljili potrebe za naredna dva mjeseca i zbog toga smo izuzetno zahvalni i zakladi Mon Perin i gospodinu Cuccurinu, kazao nam je šef županijskog Stožera Dino Kozlevac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater