PRIJAVE U TIJEKU

VRSAR: Poziv za dodjelu bespovratnih potpora za organizaciju manifestacija

| Autor: Slaven BRAJKOVIĆ
Vrsar (Goran PRODAN)

Turistička zajednica Vrsara objavila je javni poziv svim fizičkim i pravnim osobama za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava za organiziranje manifestacija u 2020. godini koje doprinose obogaćenju turističkog proizvoda (ponude) i stvaraju prepoznatljiviji turistički image destinacije i omogućavaju produženje turističke sezone a odnose se na organizaciju zabavnih, sportskih, kulturnih, gastronomskih i ostalih manifestacija.

Kriteriji koje moraju ispunjavati su kvalitetna priprema i jasno definirani cilj i sadržaj manifestacije i njen doprinos gore zadanim ciljevima, procjena učinka na povećanju turističkog prometa, iskustvo i sposobnost prijavitelja za kvalitetnu realizaciju prijavljene manifestacije, sudjelovanje između javnog i privatnog sektora u organizaciji manifestacije, osigurano sufinanciranje manifestacije (odnos između tražene potpore i vlastitih sredstava) te tradicija održavanja prijavljene manifestacije.

Prijavitelji moraju ispuniti obrazac zahtjeva koji je objavljen na internet stranicama TZ-a te priložiti dokaz o pravnom statusu (preslik registracije) te sa ostalom dokumentacijom poslati na e-mail: info@infovrsar.com, ili poštom na adresu TZ-a.

Odobrena sredstva neće se smjeti koristiti za troškove redovnog poslovanja, plaće i ostala primanja zaposlenika, troškove prijevoza i putovanja, studijska putovanja, pokriće gubitaka, poreze i doprinose, kamate na kredite, carinske i uvozne pristojbe, izradu studija, elaborata, projektnu dokumentaciju i sve ostale troškove koji nisu vezani uz realizaciju kandidirane manifestacije.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum