"Beer mile va Istre"

Večeras se održava trka i ispijanje piva po centru Vodnjana. Ovo su pravila zabavnog natjecanja

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
(Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

(Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Nakon okončanog prvog službenog prvenstva Hrvatske u "Beer mile" u svibnju u Zagrebu, red je da se održi i "Beer mile va Istre". Domaćini su majstori pivari Andi Mošnja i Andrej Lui koji kuhaju odličnu biru u "Fabriki bire". Trči se po samom centru Vodnjana, a start i cilj je točno ispred njihove "Fabrike bire" u Trgovačkoj ulici kod kućnog broja 46 večeras u 20 sati.

Za one koji ne znaju o čemu se radi, recimo da su osnovna pravila vrlo jednostavna; treba istrčati 4 puta po 400 metara uz ispijanje 4 piva. Budući je disciplina nekima preteška, moguće je prijaviti se u parovima gdje svaki natjecatelj treba istrčati 2 puta 400 metara i popiti 2 piva.

Kako bi prilagodili pravila što široj populaciji, ispijat će se 2,5 dcl piva po dionici. Ukoliko je i to nekima preteško, ostavljena je mogućnost i natjecateljima da se okušaju u pravoj disciplini na 1 milju bez konzumacije piva.

Kotizacija za sve tri kategorije iznosi 50 kuna, a prijaviti se može i prije samog starta utrke od 19 do 20 sati ili putem Facebook stranice BEER MILE VA ISTRE. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 099/745-6473 i na stranicama www.facebook.com/teciistipiti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater