ODLUKA VIJEĆA

Uvodi se više reda u Motovunu

| Autor: Mirjan RIMANIĆ
Motovun (D. ŠTIFANIĆ)

Motovun (D. ŠTIFANIĆ)


Motovunsko Općinsko vijeće donijelo je odluku o uređenju i održavanju naselja, kojom se uređuju odnosi u uređenju naselja, način postavljanja zaštitnih naprava, naziva tvrtke, natpisa, reklama i reklamnih panoa po zonama.

Zatim održavanje, očuvanje i privremeno zaposjedanje javnih površina, sanitarno-komunalne mjere uređenja naselja, dezinsekcija i deratizacija, uklanjanje snijega i leda, uklanjanje protupravno postavljenih predmeta, te javni red i mir. Naime, zbog izgleda Motovuna kao zaštićene urbane cjeline i prostora intenzivnog turističkog prometa u području zone potpune zaštite, povijesno-urbane cjeline Motovuna posebno će se voditi računa o provođenju Odluke o uređenju i održavanju naselja, pa će na tom području komunalno redarstvo Općine Motovun provoditi posebne mjere nadzora.

Stoga Jedinstveni upravni odjel Općine Motovun vlasnike ili korisnike zgrada na kojima se nalaze vanjske jedinice klima uređaja postavljenih na pročelja građevina koje su orijentirane na javne površine, vlasnike ili korisnike zaštitnih naprava, oslikanih i drugih natpisa, da se do 15. travnja jave Općini.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini