Pučko otvoreno učilište

UMJETNOST, DRUŽENJE, OPUŠTANJE I ISTRAŽIVANJE Ljetni kamp za djecu Buja

| Autor: Glas Istre
Kaštel Rota

Kaštel Rota


Pučko otvoreno učilište Buje već osmu godinu za redom organizira ljetni kamp za djecu, a od ove godine pod novim imenom. Riječ je o alternativnim ferijama koje spajaju umjetnost, druženje, opuštanje i istraživanje, njeguju tradiciju, čuvaju okoliš, u zelenilu i u tišini, izvan gradske buke.

Prijaviti se mogu djeca od 6 do 11 godina u Parku Skulptura Marušići. Koordinatorica aktivnosti i odgovorna osoba je Elsa Demark Mazalović, VSS odgajateljica predškolske djece uz pomoć osoblja iz POU-a Buje. Kamp se održava u dva termina, od 28. lipnja do 2. srpnja i od 5. do 9. srpnja. Cijena po tjednu iznosi 470 kuna, s tim da obroci nisu uključeni u cijenu (cijena obroka je 25kn/dan). Broj polaznika u jednom tjednu je ograničen na maksimalno 15. Djeca će sudjelovati u različitim radionicama poput vježbenice za pokret i ples, planinarenje i istraživanje u prirodi, pričanje priča i šivanje, radionice bubnjanja i folklora, gosti iznenađenja, kreativne radionice, boćanje, speleološka radionica, vožnja savudrijskom batanom i još mnogo toga.

Dnevni rad kampa započinje u 8 sati, a završava u 14, uz organizirano dežurstvo do 15.30. Za dodatne informacije i prijave zvati od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na telefon 773-075 ili 091/177-2023 ili osobno u Pučkom otvorenom učilištu Buje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater