međunarodna utrka

U subotu u Istri peta etapa biciklističke utrke CRO Race: DIO PROMETNICA ĆE BITI ZATVOREN. EVO POPISA

| Autor: Glas Istre
CRO race

CRO race


U razdoblju od 27. rujna do 2. listopada 2022. hrvatskim cestama vozit će se sedma po redu međunarodna biciklistička utrka CRO Race. Jedna etapa CRO race-a prolazit će kroz Istru, i to u subotu 1. listopada.

Na prometnicama kojima se kreće utrka, u razdoblju od 11 do 16 sati bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta. Za sav promet će biti onemogućen promet preko Učke u oba smjera od 12 do14 sati. Također, u periodu od 14 do 16 sati neće biti moguće doći iz Rapca do Labina po glavnoj cesti (i obrnuto), već će na snazi biti alternativni obilazni pravac preko Gornjeg Rapca-Ripende. Detaljniju rutu 5. etape utrke pogledajte ovdje.

Biciklisti će u šest dana prijeći više od 1.000 kilometara vozeći lokalnim, županijskim i državnim cestama te će, uz izravan prijenos na Eurosportu, i ove godine kadrovi prirodnih i kulturnih ljepota Hrvatske obići sve kontinente putem prijenosa uživo u 130 zemalja. Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater