DANAS NEMA CIJEPLJENJA

U Puli se u subotu mogu cijepiti i djeca starija od 12 godina

| Autor: Ružica KORACA
Snimio Milivoj Mijošek

Snimio Milivoj Mijošek


Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije doznajemo da će se ove subote u zgradi Hospicija moći cijepiti i djeca u dobi od 12 godina i starija. Cijepljenje učenika školskog uzrasta inače se obavlja preko obiteljskih liječnika, no ove subote to će se moći obaviti i u Hospiciju. Na cijepnom punktu bit će prisutan specijalist školske medicine koji će cijepiti djecu školskog uzrasta.

- Roditelji koji žele cijepiti dijete mogu to učiniti ove subote od 8 do 12 sati u Hospiciju. Potvrde za pristanak na cijepljenje koji roditelji moraju potpisati bit će dostupne na cijepnom punktu, kazala nam je dr. Danijela Lazarić Zec, zamjenica ravnatelja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u Puli.

Budući da je danas državni praznik, za odrasle nema termina za prvo cijepljenje bez najave, a u petak će to moći obaviti u Domu zdravlja Buzet od 13 do 14 sati, Domu zdravlja Pazin od 13 do 16 sati, u porečkom Domu zdravlja od 12 do 16 sati, u zgradi Hospicija u Puli od 10 do 12 te od 13 do 17 sati, te u Domu zdravlja Pazin od 15 do 17 i od 17 do 18 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater