BOGAT PROGRAM

Tradicionalna manifestacija u nacionalnom parku: NOĆ ŠIŠMIŠA U SUBOTU NA VELIKOM BRIJUNU

| Autor: Glas Istre
Ove će godine poseban naglasak biti na vrsti veliki večernjak, najvećem europskom šišmišu

Ove će godine poseban naglasak biti na vrsti veliki večernjak, najvećem europskom šišmišu


Tradicionalna manifestacija Brijunske šišmišarije - obilježavanje Međunarodne noći šišmiša, održat će se na Velikom Brijunu u subotu, 4. rujna, uz bogat program koji uključuje kreativne radionice, slikanje tetovaža, stručno vodstvo i potragu za šišmišima uz pomoć bat detektora, priče za djecu, edukativne igre te druge edukativno-zabavne sadržaje vezane uz temu šišmiša.

Ove će godine poseban naglasak biti na vrsti veliki večernjak, najvećem europskom šišmišu za kojeg Brijuni imaju poseban značaj.

Prema programu, od 17 do 20 sati održat će se Kreativni kutak (crtanje, bojanje, izrada šišmiš maski), edukativni kutak i edukativne igre (Šiš-minigolf, Šiš-brojke, Šiš-let, Šiš-njuh, Šišmiš u labirintu), u 17 i 18 sati bit će Priče za djecu, a u 19.30 i 20.10 sati potraga za šišmišima uz pomoć bat-detektora (Udruga Tragus).

Polazak brodova iz Fažane je u 17 i 18 sati, a povratak s Brijuna moguć je jednim od brodova u 20.30 i 21 sat. Cijena ulaznica je 100 kuna za odrasle i 70 kuna za djecu (7-18 godina) dok djeca do 7 godina dolaze besplatno. Prodaja ulaznica moguća je isključivo u poslovnici JU NP Brijuni u Fažani (Brionska 10) na dan manifestacije, 4. rujna, od 8 sati. Rezervacije se ne primaju, a broj ulaznica je ograničen.

U slučaju lošeg vremena, program se otkazuje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater