INTERVENIRALA POLICIJA

Sukobili se aktivistica Žuće i vlasnik parcele u Peroju. BILO JE TU GUŠENJA I UGRIZA

Sukob je započeo tako što je žena upitala muškarca zašto bagerom devastira teren te ga pritom uslikala, a kulminirao kada ju je on, po njenim riječima, bacio na pod i počeo gušiti. Ona ga je tada ugrizla za palac i pobjegla * Samo ću vam reći da sam uređivao svoju parcelu i tamo me napala aktivistica. Branio sam sebe. Ako sam izgreben i ako mi je palac odgrizen, pitam se koga sam ja to napao, tvrdi muškarac

| Autor: Marcello ROSANDA
Ilustracija / Arhiva G. I.

Ilustracija / Arhiva G. I.


Nakon što je koncem prošlog tjedna izbio sukob između 54-godišnje žene S.P.D., inače aktivistice Žuće, grupe građana koja se bavi jačanjem svijesti o ekologiji, i 60-godišnjeg muškarca K.V. u jednoj šumi pokraj Peroja, policija je sankcionirala oboje.

"Dana 16. listopada oko 15.15 sati zaprimili smo dojavu da je na zemljištu u okolici Peroja došlo do fizičkog sukoba 54-godišnje žene i 60-godišnjeg muškarca. Radi sumnje da su počinili prekršaj protiv javnog reda i mira, policija će protiv njih podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu", javljaju iz PU istarske.

Žućo

Plakati

Sukob je započeo tako što je žena upitala muškarca zašto bagerom devastira teren te ga pritom uslikala, a kulminirao kada ju je on, po njenim riječima, bacio na pod i počeo gušiti. Ona ga je tada ugrizla za palac i pobjegla.

"Agresor je napao našu Žućo aktivisticu nakon što ga je upitala zašto devastira teren bagerom. On ju je počeo rukama gušiti, a uspjela se osloboditi nakon što ga je ugrizla za palac", stoji na mrežnoj stranici Žuće. Međutim, muškarac tvrdi drugačije.

"Samo ću vam reći da sam uređivao svoju parcelu i tamo me napala aktivistica. Branio sam sebe. Ako sam izgreben i ako mi je palac odgrizen, pitam se koga sam ja to napao," tvrdi muškarac. Također, stupili smo u kontakt s aktivisticom Žuće koja nije htjela davati izjave. Upitali smo je da nam opiše sukob, je li zadobila ozljede i je li zatražila liječničku pomoć, na što je ona odgovorila da ne želi biti u novinama.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom