SLUČAJ OZLJEDE

Riječanin koji je od Grada Labina dobio odštetu od čak 800.000 kuna: "IZGUBIO SAM OKO MILIJUN FUNTI"

| Autor: Branko BIOČIĆ
Stari grad Labin (Arhiva)

Stari grad Labin (Arhiva)


Riječanin koji je pretrpio ozljedu još prije 14 godina, a zbog čega mu Grad Labin mora isplatiti nevjerojatnih 800.000 kuna, opisao nam je svoj slučaj te rekao da se deset godina bori oko tog. Nudio je više puta i nagodbu, ističe, ali bezuspješno.

- Nakon nezgode u Labinu postao sam invalid rada s oko 80 posto utvrđenog invaliditeta. U to vrijeme radio sam kao voditelj stroja na brodu u Engleskoj, na jednoj stranoj kompaniji, i imao jako veliku plaću. Ostao sam bez te plaće, otpremnine od oko 300 tisuća funti, ali i strane mirovine. Sve zajedno izgubio sam oko milijun funti. Kada mi se to dogodilo, tražio sam od Grada Labina 200 tisuća kuna naknade i to bi pokrilo osiguranje, ali oni nisu željeli ni čuti. Sad im se obveza s kamatama popela na nekih 800 tisuća kuna. Pravda je spora, ali dostižna. Iako, financijski sam na gubitku, jer sam puno više izgubio nego što ću dobiti. Stoga mogu reći da sam na kraju samo djelomično zadovoljan, rekao nam je ovaj Riječanin.

Na naš upit iz Grada Labina izvijestili su nas da su jučer izvršili obaveze temeljem sudskog rješenja i uplatili tužitelju iznos utvrđen u pravomoćnoj presudi. Drugih komentara o slučaju nisu imali.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater