ISTRA 1961

Pulski prvoligaš u subotu dočekuje Hajduk. Petar Bosančić: LOŠE PREDSTAVE HAJDUKA UVIJEK SE SLOME NA NAŠIM LEĐIMA

| Autor: Ivica CEROVAC
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Mjesec dana proteklo je od posljednje prvenstvene utakmice odigrane na "Drosini", u kojoj je Istra 1961 svladala Šibenik. Slijedila su potom tri gostovanja "zeleno-žutih", dva u prvenstvu i jedno u Kupu, između kojih se ugurala reprezentativna stanka, a onda je i koronavirus upleo svoje prste te onemogućio nogometašima Osijeka dolazak u Pulu. Prebačen je taj ogled za neka bolja vremena, a potom je uslijedilo iščekivanje hoće li se scenarij ponoviti te će se i narednom susretu, onom protiv Hajduka, morati potražiti novi termin. Dva dana pred njegovo odigravanje, sve ukazuje na to da će Puljani i Splićani u subotu ipak istrčati na travnjak "Drosine".

- U današnje vrijeme i iz ove perspektive, subota se čini jako dalekom i uvijek se može nešto nenadano dogoditi, kako s naše, tako i s njihove strane, ali vjerujem da će sve biti u redu i da će se utakmica odigrati. Pazimo se maksimalno, odgovorni smo kao i svi drugi građani, ali koliko god željeli izbjeći neželjeni scenarij, virus je u zraku i nikad se ne zna tko se gdje može zaraziti.

Svi se odlično osjećamo, niti jedan igrač nema nikakve simptome i nadamo se negativnim nalazima na testiranju koje ćemo odraditi danas ili sutra, rekao je Petar Bosančić, Splićanin u redovima Istre 1961. - U Dalmaciji su odmah u startu krenuli malo opuštenije što se tiče korone i dosta je bilo zaraženih, ali sada je tamo situacija više-manje pod kontrolom. Što se tiče Hajduka, on je prije imao jednog ili dvojicu zaraženih, no sada su svi zdravi te sve ukazuje da će se utakmica, kako ova subotnja, tako i one koje slijede, normalno odigrati. Nitko od nas ne želi opet prolaziti ono što je bilo proljetos, prekid prvenstva, zabrana zajedničkog treniranja i rad kod kuće. Ostavilo je to veliki trag na nama igračima i stvarno se nadamo da se tako nešto neće ponoviti.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini