OD SUTRA DO NEDJELJE

POČINJU DANI KOMUNIKACIJA: U Rovinj stižu svjetski stručnjaci i inspirativni govornici

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Plakat dana komunikacija

Plakat dana komunikacija


Nakon dvogodišnje pandemijske pauze, danas započinje novo izdanje Dana komunikacija, osebujnog festivala koji u rovinjskom hotelu Lone okuplja ključne svjetske i domaće marketinške stručnjake: predstavnike oglašivača, agencija, odnosa s javnošću, medija i drugih profesionalaca unutar komunikacijske industrije. Trodnevni festivalski program, koji se održava do 3. travnja, obiluje brojnim panel-raspravama, diskusijama u manje formalnoj atmosferi i razgovorima u kojima će inozemni i domaći stručnjaci govoriti o aktualnim temama. Prema najavi, ovogodišnji Dani komunikacija pripremili su predavanja brojnih lidera koji oblikuju naše društvo i industriju za bolje sutra.

- Ove godine veselimo se festivalu kao da je novi početak, možda čak i više nego prvog puta. Napokon ćemo se vidjeti na jednom mjestu, inspirirati se razgovorima i motivirati se za nove izazove. I drugi dijele naš izljev ljubavi – ljudi su bili strpljivi ove dvije godine i nisu povukli svoje festivalske ulaznice. Osjećamo obvezu uzvratiti uslugu i budite sigurni da hoćemo – imamo sjajan program i očekujemo osvježavajuće i korisne rasprave, rekla je Anđela Buljan Šiber, predsjednica HURA-e i članica organizacijskog odbora festivala te pozvala sve da doniraju UNICEF-u, njihovom partneru koji aktivno pomaže djeci u Ukrajini.

- Energija našeg neobičnog festivala toliko je nevjerojatna da je dovoljno već naći se u Loneu među najboljim ljudima iz struke za nalet inspiracije, istaknuo je Nikola Žinić, član Organizacijskoga odbora Dana komunikacija koji je napomenuo da bi bila prava šteta propustiti poslušati predavanja i uključiti se u diskusije s kolegama. "Toliko je toga u programu što se isplati poslušati, a predavači su pažljivo odabrani i uvijek ocijenjeni izvrsnim ocjenama sudionika", kazao je Žinić.

Festival, naime, okuplja utjecajne lidere iz sektora komunikacijske industrije. Među njima su: James Victore, autor bestselera "Feck Perfuction", umjetnik i dizajner koji je izlagao u MoMA-i i Louvreu; Maria von Scheel-Plessen, direktorica modne kuće Gucci koja nadzire medije i komunikacije na 37 tržišta, Chris Do, Emmyjem nagrađivani dizajner kojeg prate milijuni pratitelja na društvenim mrežama. Najavljen je i dolazak Merlee Jayme, jedna od samo osam žena među 100 najboljih kreativnih direktorica na svijetu, Rei Inamoto, koja spada među 25 najkreativnijih osoba na svijetu prema Forbesu, Mr. Bingo, poznat kao jedan od najbolje recenziranih govornika, ilustratora i umjetnika, te brojni drugi zanimljivi i inspirativni govornici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini