GRAD DODIJELIO PROSTORE

PAZINSKE UDRUGE dobile prostore na korištenje

Pazin (M. MIJOŠEK)

Pazin (M. MIJOŠEK)


Temeljem provedene propisane procedure, pazinski gradonačelnik Renato Krulčić donio je odluku o dodjeli prostora u vlasništvu Grada na korištenje udrugama i to za provođenje aktivnosti za opće dobro. Najviše je prostora na korištenje do 2023. godine dodijeljeno u ulici 154. brigade HV, zapravo nekadašnje vojarne.

Ondje će narednih pet godina nastaviti djelovati Biciklistički klub MTB Istra Pazin, Centar integralne transformativne prakse "Yama", Karate klub "Sensei", Društvo "Naša djeca", Centar za mlade "Alarm", Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom, Folklorno društvo Pazin, Limena glazba Pazin, Klub liječenih alkoholičara, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata Pazinštine, Mješoviti pjevački zbor "Roženice", te Udruga za ples i rekreaciju "Roxy dance".

Prostore u prolazu Ernesta Jelušića i narednih će pet godina koristiti Udruga vinogradara i vinara Istre "Vinistra", u ulici Matka Brajše Rašana Sportsko ribolovno društvo "Pazinčica", a u Katunu Trviškom prostore je na korištenje dobio Hrvatski nogometni klub "Trviž". (M. R.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of