TIJEKOM PROSINCA

PAZIN: Muzeji u pola cijene, za djecu besplatno

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Pazinski Kaštel (Snimio Anđelo DAGOSTIN)

Pazinski Kaštel (Snimio Anđelo DAGOSTIN)


U danima kada su vrata mnogih društvenih prostora i kulturnih ustanova zatvorena ili je ograničen dolazak u njih, muzeji još uvijek mogu posjetiteljima pružiti osjećaj kakve takve normalnosti nudeći im određene sadržaje.

S obzirom na veličinu samog prostora pazinskog Kaštela posjetitelji mogu (uz pridržavanje epidemioloških mjera) razgledati stalne postave i aktualne izložbe Etnografskog muzeja Istre i Muzeja grada Pazina.

Tijekom mjeseca prosinca, koji slovi kao mjesec darivanja, oba muzeja odlučila su djeci pokloniti slobodan ulaz u muzeje dok su cijene ostalih pojedinačnih ulaznica snižene 50 posto u odnosu na redovne.

Ovom akcijom žele poticati obiteljske dolaske u muzeje te omogućiti onima koji to žele, a do sada nisu, da posjete aktualne izložbe. Što se sve može razgledati, kao i informacije o radnom vremenu, mogu se naći na web stranicama i društvenim mrežama Etnografskog muzeja Istre (www.emi.hr) i Muzeja grada Pazina (www.muzej-pazin.hr) ili dobiti pozivom na broj 052/623-054 ili 052/622-220.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum