dobre vijesti

OŠ FAŽANA OD PONEDJELJKA NASTAVLJA S NASTAVOM UŽIVO Poznato je zbog čega je ogroman broj učenika bio izostao iz škole 

| Autor: Patricija SOFTIĆ
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Dobre vijesti stigle su danas iz Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije. Svi testirani učenici osnovne škole Fažana negativni su na koronavirus.

Ovoj se vijesti obradovala i ravnateljica škole Marijana Starčić koja je i sama proteklih dana vjerovala da se ipak radi o proljetnim virozama.

-S veseljem smo dočekali ovu vijest i od ponedjeljka se svi vraćamo u školu na nastavu. Kao što smo i sumnjali, radilo se samo o virozama i nekim blažim respiratornim smetnjama, a jedna obitelj je u samoizolaciji iz drugih razloga, pa tako i taj učenik, kaže Starčić.

Podsjetimo, osnovna škola Fažana jučer je prešla na online nastavu iz predostrožnosti jer je u samo nekoliko dana 34 učenika ostalo kod kuće s različitim zdravstvenim tegobama. Radilo se o učenicima svih razreda ove škole od kojih su neki imali povišenu temperaturu, a neki crijevne tegobe. No, s obzirom da su prije dva tjedna dva učenika 2. razreda bila covid pozitivna, ravnateljica je odlučila ne riskirati, prekinuti s nastavom uživo i vratiti se na online, te o svemu obavijestiti ZZJZIZ. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater