ONLINE IZDANJE DIGITALNE AKADEMIJE: Besplatno do vrijednih digitalnih vještina

| Autor: Glas Istre
Digitalna akademija

Digitalna akademija


Nikad traženije nije bilo digitalno znanje nego što je to danas! Poznavanje ovih vještina može uvelike unaprijediti školovanje, karijeru ili poslovanje tvrtke. Potrebu da digitalne vještine približi što većem broju ljudi, neovisno o dobi, predznanju i interesima, prepoznala je Digitalna akademija u kojoj sudjeluju sudionici iz cijele Istre. Digitalna akademija omogućuje da nešto za što bi vam trebali mjeseci ili godine, naučite uz pomoć stručnjaka iz prakse kroz dva dana programa.

Online izdanje Digitalne akademije održava se 1. i 2. prosinca od 17 do 20,30 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti besplatno preko linka. Ovo je posljednje izdanje u ciklusu, a na prethodnom je sudjelovalo 50-ak sudionika koji su akademiji dali ocjenu od 4,71 do 5.

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet kroz stjecanje digitalnih vještina sudionika neovisno o dobi i interesima. Iz širokog područja digitala polaznici će dobiti osnove iz najvažnijih područja.

Sudionici će biti u prilici izraditi vlastiti digitalni projekt odnosno napraviti web stranicu i vlastitu marketinšku kampanju.

Kako bi to uspješno napravili akademici će steći osnove i iz drugih područja poput grafičkog dizajna, društvenih mreža, copywritinga, programiranja, online poslovanja i prodaje (pokretanje webshopova), pokretanja digitalne karijere ili posla.

Dojmovi polaznika

Valentina Buršić, polaznica akademije u Buzetu, istaknula je da je izuzetno zadovoljna akademijom. “Već sam počela primjenjivati znanje s akademije u praksi, a edukacija me totalno motivirala da nastavim dalje, iako nisam imala iskustva iz tog područja. Napravila sam već par dizajna u alatu koji sam otkrila na akademiji. Preporučila bih svima da dođu na akademiju, čak i ako ih ne zanima digitalni svijet, pošto će svašta naučiti što mogu primijeniti u svakodnevnom životu," dodala je Valentina za kraj.

- Digitalna akademija je bila iznad mojih očekivanja. Imala sam predznanja iz tog područja, a ova mi je edukacija upotpunila sliku i usmjerila u kojem pravcu trebam ići. Već po završetku akademije počela sam primjenjivati stečena znanja, počela koristiti alat iz dizajna koji sam otkrila na edukaciji te se nastavila usavršavati u programiranju. Voljela bih ponovno sudjelovati i u budućim izdanjima. Preporučila bih akademiju i osobama bez predznanja, biti će im korisna na način da će im demistificirati i približiti digitalni svijet. Također, omogućiti će im da se koriste digitalnim alatima za svoje poslove bez ikakvog straha.” istaknula je Martina Jeremić, polaznica akademije.

Što dobivaju sudionici?

Nakon dva dana sudjelovanja u programu dobiva se certifikat o završenoj Digitalnoj akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u digitalnoj karijeri ili poslovanju.

Znanje dobiveno kroz edukaciju sudionici mogu primijeniti kroz realizaciju svojih projekata, pokretanjem posla, unaprjeđenjem svog posla (postojeći poduzetnici) ili u digitalnoj karijeri (zaposlenje u digitalnom sektoru, freelance svijetu, digitalnom nomadstvu..).

Akademija je namijenjena svim osobama koji žele steći ili usavršiti znanja iz digitalnih vještina, neovisno da li su zaposlene osobe, sadašnji ili budući poduzetnici, freelanceri, studenti, nezaposlene osobe, zaljubljenici u digitalne tehnologije te osobe koje žele graditi digitalnu karijeru.

Način prijave

Prijaviti se mogu svi zainteresirani, besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/5dyzyA9onya13TbN8, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Digitalnu akademiju organizira Start-Up udruga s gradovima partnerima (Grad Labin, Pazin, Buzet, Rovinj).

Nakon uspješne prijave bit će obaviješteni o detaljima i programu, a za novosti pratite stranicu. Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of