NEPRIMJERENE RIJEČI

NIVIO STOJNIĆ SE OGLASIO O SLUČAJU PSOVANJA Ispričao se Chiari Bilić i svim ženama, a progovorio je i o imovini

| Autor: Portal Glas Istre

Načelnik Tar-Vabrige Nivio Stojnić ispričao se novinarki Glasa Istre Chiari Bilić za jučerašnje psovanje.+

"Ovim se putem želim javno ispričati novinarki Glasa Istre Chiari Bilić na mojim neprimjerenim riječima u našem jučerašnjem telefonskom razgovoru. Ispričavam se njoj, redakciji i cjelokupnoj javnosti što sam koristio neprimjereni rječnik kojim se kao javna osoba koju su izabrali građani ne bih smio služiti.

Neću objašnjavati pozadinu cijele priječe, ni zašto sam se osjetio isprovociranim, jer - priznajem - nema opravdanja za takve riječi.

Žao mi je da se novinarka Chiara Bilić osjeća pogođenom i nadam se da ću joj se moći i osobno ispričati. Također, ujedno se ispričavam i svim ženama. Moj je ispad okarakteriziran kao seksistički i uvredljiv prema ženama, što mi nikako nije bila namjera.

Što se tiče pitanja o mojoj imovini, nemam što skrivati - nisam nikome ništa uzeo, a za mnogo toga što posjedujem zahvaljujem svojim vrijednim roditeljima. Žao mi je što nisam u potpunosti pravilno ispunio svoju imovinsku karticu, ali tko radi taj i griješi. Ne radi se o namjernom propustu. Time se bavi Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa i uvjeren sam da će dobro odraditi svoj posao", napisao je Stojnić u priopćenju.

Na raspolaganju sam svojoj stranci, IDS-u, koja će odlučivati o mom statusu", napisao je Stojnić u priopćenju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini