Za iduću godinu

Natječaj za vodnjanske udruge

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Grad Vodnjan objavio je javni natječaj za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije na području grada za 2021. godinu.

Stoga iz Grada pozivaju udruge i druge neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u javnom natječaju da se prijave na financijsku podršku. Udruge i druge neprofitne organizacije mogu prijaviti programe, projekte, manifestacije i aktivnosti iz područja kulture, razvoja civilnog društva, predškolskog odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, poljoprivrede i turizma. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 15. siječnja.

Prijava u papirnatom obliku sa svim obveznim prilozima podnosi se u zatvorenoj omotnici isključivo preporučenom pošiljkom na adresu Grada Vodnjana (Trgovačka 2) s naznakom "Javni poziv za udruge - ne otvaraj", a na prednjem dijelu omotnice obavezno je istaknuti puni naziv i adresu prijavitelja. Sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: nika.cadro@vodnjan.hr. Za financiranje projekata u okviru ovog natječaja raspoloživ je iznos od 840.000 kuna. Najmanji iznos traženih sredstava po području djelovanja je 1.000 kuna, a najveći 120.000 kuna. Druge informacije dostupne su na web stranicama Grada Vodnjana (www.vodnjan.hr - rubrika "natječaji").

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater