VODNJAN

Otvoren natječaj za financiranje udruga

(M. MIJOŠEK/ARHIVA)

(M. MIJOŠEK/ARHIVA)


Javni natječaj za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije na području Vodnjana, objavila je jučer gradska uprava.

Poziv se odnosi na udruge i neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na kulturu, razvoj civilnog društva, predškolski odgoj i obrazovanje, socijalnu skrb i zdravstvo, poljoprivredu, turizam i zaštitu okoliša. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa istječe za mjesec dana, 2. veljače.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 1,1 milijuna kuna, podatak je koji nalazimo u uputama za prijavitelje. Najniži traženi iznos po području djelovanja je tisuću kuna, a najviši čak 120 tisuća kuna. U uputama za prijavitelje naznačeni su točni iznosi po određenim aktivnostima i broj očekivanih ugovora. Ukoliko udruga zatraži niži ili viši iznos od propisanog za pojedino područje djelovanja, prijava će biti odbačena zbog nepoštivanja uvjeta natječaja.

Prijedlozi se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su s uputama za prijavitelje, pravilnikom o financiranju te tekstom Javnog natječaja, dostupni i na Internet stranici gradske uprave. Sva pitanja mogu se postaviti elektroničkim putem na adresu nika.cadro@vodnjan.hr. (Z. S.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater