POVRATAK VIRUSA

NAKON NOVIH SLUČAJEVA KORONE U ISTRI: Sedam osoba je u samoizolaciji. Stožer izdao izvanredno priopćenje

| Autor: Patricija SOFTIĆ

Nakon što se korona vratila u Istru u samoizolaciji je 7 osoba. Dvoje pozitivnih ustanovljeno je među 19 pacijenata koji su testirani. Boravili su u BiH na području Sanskog mosta.

Kako ističu iz Stožera civilne zaštite Istarske županije, izvrsnom organizacijom sustava i brzom reakcijom, epidemiološka situacija je i dalje stabilna.

"Molimo sve građane da bez prijeke potrebe ne putuju u države i područja s pogoršanom epidemiološkom situacijom, da se pridržavaju protuepidemijskih mjera kako bi sačuvali svoje zdravlje, te kako prilikom povratka ne bi predstavljali mogući izvor zaraze u mjestima svog stanovanja i rada. Također, molimo sve građane da se i dalje pridržavaju svih zadanih preporuka u cilju očuvanja povoljne epidemiološke situacije u Istri", ističu iz Stožera.

"Predlaže se svim gradskim stožerima civilne zaštite pojačani nadzor primjena donesenih preporuka, čime će se sačuvati povoljna epidemiološka situacija i dokazati odgovorno ponašanje na području Istre", zaključuju iz Stožera Istre.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini