OSTVARILI 265 TISUĆA NOĆENJA

FOTO / MINISTAR TURIZMA POSJETIO USPJEŠNU BALJANSKU TVRTKU I KAMP Cappelli: "Mon Perin" primjer onog čemu stremimo - "vrijednost za novac"

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ


Zahvaljujući permanentnom ulaganju ovaj je kamp ostvario sjajne rezultate i jedan je od dva, tri najbolja u Hrvatskoj

Ministar turizma RH-a Gari Cappelli boravio je u radnoj posjeti baljanskom kampu "Mon Perin", koji je ove sezone u odnosu na prošlogodišnju, i unatoč bojazni da će kampovi zbog loših vremenskih prilika ostvariti lošije rezultate, postigao više i bolje. Naime, po riječima predsjednika Uprave tvrtke Mon Perin, Massima Piuttija ostvareno je osam posto više noćenja.

- Upravo zahvaljujući permanentnom ulaganju ovaj je kamp ostvario sjajne rezultate i jedan je od dva, tri najbolja u Hrvatskoj, poručio je, nakon obilaska kampa ministar Cappelli, dodajući i da je baljanski Mon Perin odličan primjer kako je viša i visoka kvaliteta usluga i smještaja od presudne važnosti.

- Na primjeru kampa Mon Perin pokazalo se ispravnim ono što smo željeli postići a to je "vrijednost za novac". Takvi će objekti ne samo opstati, već i nastaviti u budućnosti odlično poslovati, smatra ministar.

Nakon prošlogodišnje investicije od 25 milijuna kuna koje su uložene u kvalitetu i infrastrukturu kampa Mon Perin, (izgradnja Paleo parka i pripadajućeg mu bazena, odnosno nabavku modernih kamp mobilnih kućica) na lovorikama se neće spavati.

Prema riječima predsjednika Uprave Mon Perina, Massima Piuttija slijedi nova financijska injekcija od deset milijuna kuna kojim će se nastaviti s podizanjem kvalitete usluga kampa i njegovog hortikulturnog uređenja. Dodajmo, i kako je Mon Perin do danas ostvario 265 tisuća noćenja kao i da su najave posezonskih, rujanskih dolazaka, odlične.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater