IMENOVANJE U BUŽI

Medulinska općinska tvrtka koja upravlja lukama Medulin i Runke dobila NOVOG-STAROG DIREKTORA

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Zbog isteka četverogodišnjeg mandata direktora Buže d.o.o., Nadzorni odbor raspisao je javni natječaj za izbor i imenovanje direktora u novom mandatu. Na natječaj je pristigla samo jedna prijava, i to ona dosadašnjeg direktora Aleksandera Vojaka.

Dosadašnji direktor uspješno je vodio tvrtku u tri protekla mandata, te je samo u proteklom mandatu znatno unaprijedio poslovanje tvrtke u kojem je realiziran projekt postavljanja pontona sa 72 veza u vrijednosti 2,9 milijuna kuna, uveden je 24 satni nadzor luke Medulin, uređen je prostor između malina i mula od Kaštela, uređen je i otvoren Lounge Malin koji je postao omiljeno okupljalište mještana i   brojnih šetača, te je uvedena samonaplatna automatska kasa na parkiralištu.

Aleksander Vojak priložio je program rada za sljedeće mandatno razdoblje koje jamči daljnji razvoj tvrtke, iz kojeg se izdvaja: povećavanje ukupnog prometa od poslovanja, priprema dokumentacije za realizaciju zajedničkog projekta s Općinom za izgradnju obalnog zida i šetnice od Ribarskog mula do Vižule, projekt operativne obale s lijeve strane Ribarskog mula, daljnje produbljivanje luke radi mogućnosti prihvata većih plovila te daljnje uređenje i opremanje parkirnih površina.

Buža d.o.o. je trgovačko društvo koje je osnovala Općina Medulin, te mu povjerila poslove upravljanja lukama Medulin i Runke s ukupno 450 komunalnih i 260 nautičkih vezova i poslove upravljanja javnim parkiralištima s ukupno 473 parkirna mjesta.

Financijski plan Buže d.o.o. za 2021. godinu iznosu 5,9 milijuna kn, a realizira ga deset stalnih, odnosno 30 sezonskih zaposlenika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum